Stop ‘Grusht Shtetit’/ Presidenti Meta paralajmëron shpërndarjen e parlamentit

172

Presidenti Ilir Meta ka paralajmëruar shpërndarjen e parlamentit.Mesazhin e ka dhënë nëpërmjet zëdhënësit të presidencës, Tedi Blushi.

Ja çfarë shkruan Tedi Blushi në Facebook:

Parlamentin do e shpërndajë populli. Presidenti vetëm do zbatojë vullnetin e tij.
Dhe dekretin për kthimin e ligjit për grushtin e shtetit do e vendosë populli. Presidenti vetëm do e firmosë në emër të tij.

DO KETË DISA DEKRETE PËR SHPARTALLIMIN E GRUSHTIT TË SHTETIT.
BËNI DURIM!

DEKRETET DO T’I ZBATOJË POPULLI SHQIPTAR!