Stadiumi plot, Jozefina Topalli: Lulzim, sot ta kanë prerë biletën

322
Sigal

Ish-kryetarja e Kuvendi, Jozefina Topalli duke publikuar një video të delegatëve të PD që kanë mbushur plot stadiumin “Air Albania” në Kuvendin Kombëtar.

Sipas Topallit, delegatët dhe demokratët e mbledhur në Kuvendin e 11 dhjetorit, “po e rithemelojnë partine tonë, qe të mos lejojnë më kurrë një kryetar që shet partine për interesa pasurore e personale”.

POSTIMI I TOPALLIT

Lulzim, kjo është PD.

Ti as nuk e njeh, as nuk deshtë me e njohë kurrë, se ishe i huaj për të.

Këta sot ty të prenë biletën.

Këta sot po e rithemelojnë partine tonë, që të mos lejojnë më kurrë një kryetar që shet partinë për interesa pasurore e personale.