Spitali si pulari/ Rrjeti qesh me ‘shëndetësinë e Ramës’

95
Sigal

Kryeministri Edi Rama ka ndërmarrë një mision të pamundur propagandistik: T’i bindë shqiptarët se e ka ndryshuar shëndetësinë në Shqipëri.

Nëse ka diçka që është në gjendje të mjeruar në vend, ajo është shëndetësia.

Madje në fund të mandatit të dytë, kryeministri që nuk ndërtoi asnjë spital në tetë vite dhe vetëm u dha miliarda klientëve të tij të koncesioneve, ka nisur të ndërtojë një spital për tre muaj.

Spitali i Fierit ka nisur të marrë formë, por komentuesit janë habitur nga pamjet. Sipas tyre, ajo i ngjan një pularie. Të tjerë thonë se ngjan si stallë.

Kjo është arsyeja se përse shëndetësia e Ramës është kthyer vetëm në frymëzim për meme online.

Ndiqini më poshtë disa prej tyre: