Spahiu: Vendimi i duhur në kohën e duhur nga Banka e Shqipërisë

239
Sigal

Ish deputeti i LSI-së, Përparim Spahiu ka reaguar ndaj lajmit të fundit për sa i përket vendimit që Banka e Shqipërisë do të marrë për shtyrjen e kësteve të kredive.

Postimi i plotë:

Vendimi i duhur në kohën e duhur nga Banka e Shqipërisë.

Shtyerja e pagesës së kësteve të kredisë me tre muaj një masë për tu përshëndetur në kushtet e rënda të krijuara për kredimarësit.

Jam shpres pak që Qeveria, Ministria e Finacave, të marë masa për lehtësimin fiskal të nevojshëm.

Janë të paaftë.

E vetmja gjë që bëjnë mirë është rritje taksash dhe tatimesh, nuk e njohin fjalën lehtësi fiskale..!!!