SONDAZHI/ Si e vlerësojnë shqiptarët punën e Ramës dhe Opozitës në 8 vitet e fundit?

28
Në fund të 8-vjeçarit qeverisës shqiptarët janë të zhgënjyer nga Edi Rama.
Sigal

Këtë e ka treguar sondazhi i ‘Flame Tree Advisors’ që u prezantua në ‘Çim Peka LIVE’ në SYRI TV.Sipas Adlej Pici, drejtor i “Flame tree Advisors”, 53.8 e shqiptarëve mendojnë se puna e Edi Ramës në 8 vite është e keqe.

Ndërkaq 38.9 për qind e të të pyeturve mendojnë se puna e opozitës në 8 vitet e fundit mendojnë se është punuar mirë.

Ndërsa 46.1 për qind e shqiptarëve mendojnë se gjendja ekonomike dhe sociale është përkeqësuar që kur në qeveri ka ardhur Edi Rama.