Sondazhi në Opinion / Në 25 prill, 67% e qytetarëve votojnë Opozitën e Bashkuar me 2 lista . PS humbet elektorat, merr 33%

30
Sigal

Dje emisioni “Opinion publikoi një sondazh me temë: “Si merr Opozita rezultatin më të lartë në zgjedhje?”. Pas dy orë votimi online tregoi se vendimi i LSI dhe PD për dy koalicione opozitare në zgjedhje mbetet vendimi që maksimalizon votat kundër kryeministrit Rama. Pas sondazhit rezultoi se 66.84 % janë pro këtij vendimi.

Ndërsa PS-ja ka rënie të theksuar të besimit të qytetarëve, të cilët janë zhgënjyer nga qeverisja 8 vjeçare e kryeministrit Rama. Ndërsa në pyetjen, nëse PD dhe LSI do të ishin një koalicion, qytetarët votuan se ky koalicion i vetëm nuk i kalonte 40% të votimit të qytetarëve, që morrën pjesë në këtë sondazh.