SKANDAL/ “Shkencëtari” na del hajdut… Taulant Muka me doktoraturë plagjiaturë

806
Sigal

‘Shkencëtari’ Taulant Muka ka akuzuar figura të njohura të politikës për doktoraturat e tyre, ku sipas tij ato janë pagjiatura.

Përmes një software digjital, gjatë kontrollit të doktoraturës së Taulant Mukës rezulton se punimi i shkencëtarit ka një ngjashmëri me një punim tjetër në vlerën e 26%-shit. E ky fakt po qarkullon ne fam page dhe Instagram si skandal.

Rezultatet e kërkimit vijojnë si mëposhtë:

Ngjashmëria: 26%

Parafrazimet: 3%

Përputhshmëria e shembujve: 1278