Skandal në Kuvend. Deputetët: Janë falsifikuar firmat e deputetëve për ndryshimin e Kushtetutës

95

Deputetët Adriatik Alimadhi dhe Kujtim Gjuzi thanë se një pjesë e deputetëve që kanë firmosur nuk e kanë idenë se çfarë janë këto ndryshime kushtetuese dhe çfarë përfaqësojnë. Por ka në listën e paraqitur gjoja në emër të deputetëve një lloji firme, në emër të disa deputetëve, pra një dorë ka firmosur në emër të disa deputetëve. Ekspertiza ligjore të kryejë verifikimet.