Silva Caka: “Vëmendja e Lëvizjes Socialiste për Integrim shkon për përfaqësimin e barabartë të gruas në çdo nivel vendimmarrje”

441
Deputetetja e LSI-së, Silva Caka ditën e djeshme ishte pjesë e një takimi në Kuçovë, me strukturat e Lëvizjes së Gruas për Integrim.

“Roli i tyre është thelbësor në suksesin tonë, prandaj dhe vëmendja e Lëvizjes Socialiste për Integrim shkon për përfaqësimin e barabartë të gruas në çdo nivel vendimmarrje, për fuqizimin ekonomik të saj dhe për garantimin e integritetit moral dhe fizik të çdo gruaje shqiptare”, ka theksuar ajo.
Sigal