“Shqiptarëve i është vrarë shpresa”, PDIU zyrtarizon largimin nga PS, Idrizi akuza të rënda Ramës

395

Kanë nisur punimet për Këshillin Kombëtar të PDIU-së, e cila konfirmoi edhe largimin nga alenca me PS-në dhe bashkimin me opozitën. Kreu i saj, Shpëtim Idrizi ka renditur edhe arsyet që detyruan këtë parti për t’u larguar nga kjo alencë. Emrigracioni masiv, drejtësia e korruptuar dhe marrëveshja me Greqinë, janë disa nga arsyet e renditura nga ai.

Në 20180-ën popullsia kap më shumë se 2 milion banorë. Drejtësia nuk ekziston më as filtri i gjykatës kusht që mund dhe të ndihmnojë qytetarët. Në si PDIU kemi një kredo që është familja dhe çështja e  shqiptarëve  që i është vrarë shpresa për mirë”, shprehet ai.