Shpërthen protesta dhjetëra e mijëra protestues trondisin kryeqytetin…

617
Sigal

Opozita është sot më e tonifikuar se asnjëherë. Protestuesit janë të shumtë dhe të vendosur.

Shpërthen pakënaqësia që derdhet nga e gjithë Shqipëria. Ndoshta kjo është një nga protestat më të mëdha, të realizuara nga Opozita…