Shkodër, deputetët e LSI hyjnë në gjyqin e 11 protestuesve

344
Deputetët e LSI sapo kanë hyrë në Gjykatën e Apelit në Shkodër, ku do të zhvillohet seanca gjyqësore në ngarkim të 11 proteestuesve kuksianë të Rrugës së Kombit.
Deputetet Kejdi Mehmetaj e Nora Malaj kanë qënë të parat që janë futur në sallë.
Ndërkohë, para Gjykatës së Apelit ndodhen edhe deputetët e Grupit të PD krahas qindra qytetarëve, familjarë dhe mbështetës të të arrestuarve.
Në gjyq sot do të shqyrtohet anikimi që kanë bërë avokatët e të arrestuarve për masën “arrest me burg” për 11 qytetarë.