Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i AKU Dritan Sejko, ja kush emërohet në vend të tij

516
Shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Dritan Sejko dhe në vend te tij emërohet Agim Ismaili.
Mësohet se Agim Ismaili është ekonomist dhe ka qenë ish- nëndrejtor i Përgjithshëm i Parandalimit dhe Pastrimit të Parave.
Vendimi për shkarkimin dhe emërimin është marrë sot në mbledhjen e Këshillit te Ministrave.
Kujtojmë se Dritan Sejko vinte nga radhët e PDIU dhe zëvendësoi në këtë detyrë Isuf Shehun.