Selami: Basha do të bashkëqeverisë me Ramën

233
Në emisionin “Të Paekspozuarit”, kandidati i Partisë Demokratike Eduard Selami lëshoi akuza të forta edhe në drejtim të rivalit të tij, Lulzim Basha.
Selami: Unë i kam thënë Bashës tërhiq ministrat teknik, ai si ka tërhequr, prandaj unë mendoj se kjo është ajo pjesë e marrëveshjes, që do të bashkëqeverisë, ai është në koalicion, është fakt, zgjedhjet kanë mbaruar, pse i mban ministrat në qeveri.
Eduard Selami: Ramën e legjitimuan votusit dhe jo Lulzim Basha. Ramën e legjitimuan votusit dhe jo Lulzim Basha. Topalli dhe Imami, pasi nuk e panë veten në listë, kërkuan dorëheqjen e kryetarit para zgjedhjeve. Unë mendoj se kur është fushatë është fushatë, nuk është koha për analizë.
Selami: Basha më ka ftuar për të qenë nënkryetar i Partisë Demokratike në 2013, por nuk e kam pranuar.
Rakipi: Ka zëra që ju kanë ofruar një post për ambasador në SHBA?
Selami: Nuk është e vërtetë. Nuk do të pranojë asnjë post në 4 vitet e ardhshme.