Reforma Zgjedhore/ Këshilli Politik do të mblidhet sërish sot në orën 18:00

240
Sigal

Ditën e sotme në orën 18:00, do të mblidhet sërish Këshilli Politik, një ditë pas dakordësimit për një draft konsensual të Kodit të Ri Zgjedhor.

Marrëveshja u arrit pas një jave negociatash intensive dhe me ndërhyrjen e ambasadorëve.

Në Pallatin e Kongreseve do të diskutohen me ekspertët të gjitha pikat për të cilat është rënë dakord mbrëmjen e djeshme: Identifikimi elektronik, administrata zgjedhore dhe përbërja e KQZ.