Reagon Doris Pack: OSBE po bëhet bashkëfajtore në krimin elektoral

255

Në vendet demokratike asnjëherë një kryeministër nuk do të vepronte kundra dekretit të Presidentit, dhe një Gjykatë Kushtetuese jo aktive ,prej me shumë se 1 vitë e gjysëm. Gjykata inaktive nuk mundet se si ta pengojë vendimarrjen e Presidentit të Republikës. Qytetarët e shkretë ,kujt duhet ti binden ?!. Zgjedhjet pa opozitën janë një farsë. Nëse OSBE i mbikqyrë këto zgjedhje, e bënë veten e saj bashkëfajtore.