Raporti i DASH/ Ilir Demalia: A doni më për Rilindjen e Skënderbeut dhe Mamicës?!

457

Departamenti i Shtetit publikoi një tjetër raport me nota kritika për qeverisjen në Shqipëri.

Ditën e sotme u publikua raporti për Klimën e Investimeve në Botë.

Sa i përket Shqipërisë, në raport thuhet se Shqipëria është një vend i vështirë për të bërë biznes.

Ndërkohë që sipas DASH, Shqipëria është vendi më i korruptuar në Ballkan dhe Europë.

Lidhur me këtë vjen edhe reagimi i analistit që jeton në SHBA, Ilir Demalia.

“A doni më për Rilindjen e Skënderbeut dhe Mamicës?!

State Department report për 2019 e përkufizon Shqipërinë si vendin më të korruptuar në Europë, si qeveri dhe sistem gjyqësor i kapur dhe në bashkëpunim më krimin e organizuar, trafiqet e drogës, prostitucionit dhe pastrimit të parasë së krimit”, shkruan Demalia në reagimin e tij.

Image