Publikohet lista e kandidatëve për në Këshillin Kombëtar në PD

129
Sigal

Partia Demokratike pas zgjedhjeve për kryetarin, dhe analizës për zgjedhjet e 25 prillit, ka hyrë në një proces atë të zgjedhjes së anëtarëve të Këshillit Kombëtar.

Më poshtë mund të gjeni linkun me listën me kandidatë për anetarë të Këshillit Kombëtar dhe ndryshimet në statut, të miratuara sot në kryesi përpara se të paraqiten për votim në Kuvendin Kombëtar, në 17 Korrik.

https://pd.al/kuvendi-kombetar-2021