Sigal

Nga Silva Caka:

Policia që i mbron shpatullat atyre që shpërndajnë hashash nëpër shkolla, është alergjike ndaj fëmijëve që kërkojnë të arsimohen;
Policia që nuk lëviz as gishtin të arrestojë Rexhepin, Rrahmanin, Taulantin e Sajmirin, që dhunojnë e helmojnë fëmijë nënash, ka alergji nga nënat që mbrojnë të drejtat e fëmijëve të tyre.
E ç’mund të presësh tjetër kur në krye kanë një dhunues kronik të grave dhe mohues të fëmijëve të tij?!

#egjithëvëmendjatekDRURI

https://youtu.be/O6a3X4Tx1Uo