Prof. Dr. Elmaz Sherifi: Rilindja, propagandën e quajnë punë!

259
Sigal

 

E keni parë e dëgjuar. Rilindasit bëjnë presion mbi KQZ-në, e cila sipas tyre, nuk i lejon të punojnë me rregullat që ka vendosur, për të mos bërë propagandë me shpërndarjen e çelsave të banesave, inagurimin e objekteve dhe shpërndarjen e legalizimeve.

Po kush i ndalon që çdo ditë të punojnë, pa patur kamerën prapa?

Askush. Por ata nuk e konsiderojnë punë asnjë aktivitet, pa i shoqëruar kamera edhe kur”pshurrin”.

Të vendosur ata nuk i zbatojnë vendimet e KQZ-së, duke treguar se si do të zhvillohen zgjedhjet parlamentare më 25 prill.