Primaret e PD për Bashkinë e Lezhës, shpallet fituesi (Emri)

127
Sigal

Nga numërimi i votave në tre kutitë e votimit  për primaret e Lezhës janë bërë publike edhe rezultatet përfundimtare.

Nga votimet e ditës së sotme kanë marrë pjesë 1970 anëtarë dhe simpatizane.

Në përfundim të votimeve dhe numërimit total të votave ka dhënë këtë rezultat.

Pashk Gjoni 1026 vota ose 52% (fitues)

Salvador Kaçaj 660 vota ose 33.5%

Maks Kola 203 vota ose 10.3%

Ergin Mataj 86 vota ose 4.3%