Presidenti përshëndet qytetarët: Le t’i kthehemi jetës së përditshme dhe qetësisë!

259

Presidenti Ilir Meta i ka përshëndetur qytetarët shqiptarë sot, pas tërmetit shqetësues, duke i ftuar t’i kthehen normalitetit. “Mirëmëngjes të dashur miq, shkruan Meta. – Me rëndësi është t’i kthehemi jetës së përditshme dhe qetësisë në familjet tona! Ju uroj një javë të mbarë!”