Presidenti Meta : U jemi mirënjohës udhëheqësve fetarë, që edukojnë të rinjtë me dashurinë për Atdheun

62
Sigal

Pas prezencës së tij në 100 vjetorin e mbajtjes së Kongresit të Parë Bektashian, Presidenti Ilir Meta në një postim në rrjetet sociale vazhdon të falenderojë udhëhesqësit fetarë të cilët edukojnë të rinjtë me dashurinë për atdheun dhe i këshillojnë ata që të ndërtojnë të ardhmen në vendin e tyre.

Postimi i tij i plotë :

U jemi mirënjohës udhëheqësve fetarë, që edukojnë të rinjtë me dashurinë për Atdheun dhe apelojnë për të ndërtuar të ardhmen këtu.