Presidenti Meta reagon për sulmin në Vjenë: Mbështetje për aleatët tanë austriakë në luftën kundër terrorizmit

239
Sigal

Presidenti Ilir Meta ka shprehur mbështetjen dhe keqardhjen ndaj sulmit terrorist që ka ndodhur sonte në Vjenë. Nga ky sulm mbetën të vrarë 7 persona. 

“Lajme të tmerrshme nga Vienna sonte.
Mendimet dhe lutjet tona shkojnë për familjet e viktimave dhe njerëzit e Vjenës.
Ne qëndrojmë me vendosmëri me aleatët tanë austriakë dhe ndërkombëtarë në luftën kundër terrorizmit”, shkruan Meta.