Presidenti Meta: Populli kërkon shpërndarjen e parlamentit

523
Sigal

Në tubimin e thirrur ditën e sotme, Presidenti Ilir Meta deklaroi se do të firmosë në shesh dekretin e anulimin e ligjit që ndryshon formulën e betimit të gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Por gjatë fjalës së tij, presidenti tha se do të shkojë në zyrën e tij për të firmosur dekretin dhe më pas do të kthehet për dekretin tjetër, atë të shpërndarjes së Parlamentit.