Presidenti Meta negativ nga koronaviruisi: Nuk kam kontaktuar askënd

283
Sigal

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka kryer testin e dyfishtë të koronavirusit për të hequr çdo dyshim se nuk është i infektuar nga COVID-19, kjo edhe për shkak se sot dhuroi gjak për talasemikët. “Të jeni të sigurtë se vij këtu pasi kam bërë një test të dyfishtë. Nuk kam kontaktuar askënd. Kam bërë gjithçka për të ruajtur distancat e domosdoshme. Ju kam tërhequr edhe ju vëmendjen që të mos rrini kaq pranë njëri-tjetrit, dhe ju përgëzoj që përdorni maskat!”, tha Meta duke iu përgjigjur gazetarëve.