Sigal

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka marrë pjesë në Forumin Global të Biznesit Bloomberg 2018. Në këtë forum Presidenti Meta ka zhvilluar një takim me biznesmenin dhe politikanin amerikan, Mike Bloomberg.

Në bisedën e tyre presidenti shqiptar dhe Bloomberg kanë diskutuar për partneritetin midis biznesit dhe qeverive, në dobi të zhvillimit e begatisë së vendeve.