Presidenti Meta mbledh KLD-në, ja 3 pikat që do të diskutohen

355
Nis mbledhja e dytë e Këshillit të Lartë të Drejtësisë nën drejtimin e Presidentit Meta
Mbledhja do të ketë si rend dite 3 pika kryesore.
Në këtë mbledhje do të diskutohet për vlerësimin e disa gjyqtarëve, vlerësimi për dy inspektorë të KLD si dhe disa delegime.
Sipas dokumentit në rend të parë është shqyrtimi i projekt-aktit përfundimtar të vlerësimit për vitet 2007-2009 të kryeinspektorit të Inspektoriatit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë
Në rend të dytë është shqyrtimi i projekt aktit përfundimtar të vlerësimit të inspektorit pranë Inspektoratit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë
Dhe e treta Delegimet.
Sigal