Presidenti Meta: Ky takim i rëndësishëm dëshmon se i japim një mbështetje më të fortë bashkëpunimit rajonal

70
Sigal

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka mbërritur në Slloveni për të marrë pjesë në takimin e 10-të të udhëheqësve të procesit të Brdo-Brijunit.

Statusi i plote…

Ky takim i rëndësishëm sot i Udhëheqësve të Procesit të Brdo-Brijunit dëshmon se i japim një mbështetje më të fortë dhe më shumë solidaritet bashkëpunimit rajonal për të konsoliduar paqen dhe përshpejtuar integrimin e të gjithë Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Europian. 🇦🇱🇽🇰🇸🇮🇭🇷🇲🇪🇲🇰🇧🇦🇷🇸