Presidenti Meta kujton Rugovën në 16-vjetorin e vdekjes: Ideatori dhe vizionari i realizimit të projektit të lirisë

144
Presidenti Meta kujtoi sot Presidentin historik Rugova ne 16-vjetorin e ndarjes nga jeta.
“Sot kujtojmë ditën kur Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova kaloi në përjetësi 16 vite më parë. Ideatori dhe vizionari i realizimit të projektit të lirisë, pavarësisë dhe përcaktimit euroatlantik të Kosovës do kujtohet me nderim si modeli më i mirë i urtësisë, durimit dhe largpamësisë në interesin më të mirë të popullit dhe vendit.”
Sigal