Presidenti Meta dhe vajza e tij Era, marrin pjesë në “Ballon Vjeneze” të Tiranës

358

Presidenti Ilir Meta, i shoqëruar nga vajza e tij Era, mori pjesë në mbrëmjen festive të “Ballos Vjeneze në Tiranë”.

Kreu u shtetit ka falenderuar Ambasadën e Austrisë për “eventin e gëzueshëm dhe elegant”, siç u shpreh Presidenti.

Ja postimi në rrjetet sociale

Së bashku me Erën patëm sot kënaqësinë të merrnim pjesë në mbrëmjen festive të “Ballos Vjeneze në Tiranë”, që sjell në kryeqytetin tonë eksperiencën mahnitëse të valsit, muzikës së mrekullueshme dhe performancat artistike nga personalitete të kulturës austriake dhe shqiptare.
Falënderim të veçantë për ambasadën e Austrisë dhe ambasadorin Johann Sattler për këtë event të gëzueshëm dhe elegant!????????????????

Image