Presidenti: Me bitumin e Selenicës u ndërtuan rrugët e Shqipërisë dhe Europës, por rrugë për të nuk ka. Të ndërtohet menjëherë!

67
Sigal

Presidenti i Republikës Ilir Meta kërkon të ndërtohet menjëherë rruga e Selenicës. Teksa publikon një foto parullë të vendosur në këtë zonë.

“Me bitumin e Selenicës u ndërtuan rrugët e Shqipërisë dhe Europës, por rrugë për të nuk ka. RRUGA E SELENICËS TË NDËRTOHET MENJËHERË! 🇦🇱”, shkruan Presidenti Meta.