Presidenti i Republikës Ilir Meta,niset drejt Kalimashit

248
Sigal

Situata e rëndë në të cilën ndodhet zona e Kalimashit dhe përhapja e flakeve drejt tuneleve, ka bërë që Kreu i Shtetit të niset për të parë situatën e rëndë ne te cilën ndodhen banorët e kësaj zone . Gjithashtu Presidenti Meta do të takojë edhe banorë, punonjës të zjarrfikësve, përfaqësues të pushtetit lokal, shtabit të emergjencave dhe ekipin e ndihmës që ka ardhur nga Kosova..