“Poshtë diktatura”, Artistët: Ngrihuni kundër Edi Ramës, ose nuk do keni të drejtë për protesta dhe për liritë tuaja!

145
Sigal

Aleanca për Teatrin janë mbledhur para ministrisë së brendshme duke i kërkuar popullit dhe drejtuesve të opozitës se duhet të ngrihen në mosbindje civile dhe për ta rrëzuar diktaturën e kryeministrit.

Të gjithë po bëjnë thirrje për tu ngritur populli e të mos qëndrojë brenda nga frika e pushtetit të kryeministrit, pasi nëse nuk ngrihen sot, kur iu prishën godinën e historisë së Teatrit, dhe kur po i dhunojnë; nesër do të jetë vonë.

Thirrjet e tyre janë POSHTE DIKTATURA!