Plas në Kamëz, mbështetësit e PS-së thyejnë xhamat dhe hapin dyert e Bashkisë

488
Sigal

Qytetarë dhe mbështetës të PD-së janë mbledhur para Bashkisë së Kamzës. Mbështetës së PS-së po mundohen që të hyjnë me forcë në Bashki për të bërë të mundur që kryetari Rakip Suli të hyjë në zyrën e tij.