Petrit Vasili: Vetëm idiotët kërkojnë armiq të jashtëm imagjinarë

387
Rreziku i vetem dhe me lige per Shqiperine jane ata, qe qeverisin hajduterisht kete vend dhe qe i bejne shqiptaret te mbeten pa buke e ne mjerim dhe te detyrohen te ikin nga Shqiperia qe nga femijet e deri tek burrat e grate e moshuara.
Kujt nuk i dhemb per tragjedine e mijra femijve e te rinjve shqiptare nga 7 – 17 vjec,qe ikin mes rreziqeve te frikshme te rrugeve te botes,gjynahu iu kthefte ne mallkim.
Sigal