Petrit Vasili: Tjetër turp i Rilindjes, Shqipëria, anijet në listën e zezë!

88
Sigal

Nga Petrit Vasili:

Tjeter turp i rilindjes,Shqiperia, anijet ne listen e zeze!!

Memorandumi i Parisit rikthen flamurin e zi për anijet shqiptare pas 11 vjetësh, duke kategorizuar atë me rrezik të lartë për operatorët ndërkombëtarë!!

Shqiperia renditet e fundit fare ne listen e 70 vendeve.

Rilindja e kthen Shqiperine vetem ne listat e zeza qofte ne pastrimin e parase ashtu edhe per lundrimin detar.

Rilindja di te ndertoje vetem tregues te zinj, prapambetje dhe imazh mizerabel te pamerituar te Shqiperise.