Petrit Vasili: Rikandidon sërish Trump, pse po vonon këtë herë mesazhi i Ramës kundër tij?

340
Sigal

Nga Petrit Vasili:

Rikandidon sërish Trump, pse po vonon këtë herë mesazhi i Edi Ramës kundër tij.(VIDEO).

Donald Trump ka paraqitur sërish kandidaturën për një mandat tjetër si president i Amerikës.

Edi Rama i paralajmëroi amerikanët tre vite më parë për rrezikun që paraqiste për ta zgjedhja e Trump, ndonëse ata nuk ja vërshëllyen fare.

Dhe Edi Rama nuk ja futi kot, sepse në këto vite, që drejton Trump me moton e tij “Amerika e Para”, u ul papunësia si kurrë më parë dhe ekonomia amerikane po përjeton ditët më të mira që nuk i provonte prej vitesh.

Ndaj ka ardhur koha, që Edi Rama të lajmërojë sërish Amerikanët dhe botën për rrezikun e rizgjedhjes së Trump.

Përsa kohë që nuk e ka bërë akoma, mbetet në fuqi paralajmërimi i dhënë nga Edi Rama vite më parë(VIDEO), pavarsisht se amerikanët nuk ja fishkëllyen herën që shkoi.

Rikandidon serish Trump,pse po vonon kete here mesazhi i Edi Rames kunder tij.(VIDEO).Donald Trump ka paraqitur serish kandidaturen per nje mandat tjeter si president i Amerikes.Edi Rama i paralajmeroi amerikanet tre vite me pare per rrezikun qe paraqiste per ta zgjedhja e Trump, ndonese ata nuk ja vershellyen fare.Dhe Edi Rama nuk ja futi kot, sepse ne keto vite, qe drejton Trump me moton e tij "Amerika e Para", u ul papunesia si kurre me pare dhe ekonomia amerikane po perjeton ditet me te mira qe nuk i provonte prej vitesh.Ndaj ka ardhur koha,qe Edi Rama te lajmeroje serish Amerikanet dhe boten per rrezikun e rizgjedhjes se Trump.Persa kohe qe nuk e ka bere akoma, mbetet ne fuqi paralajmerimi i dhene nga Edi Rama vite me pare(VIDEO),pavarsisht se amerikanet nuk ja fishkellyen heren qe shkoi.

Gepostet von Petrit Vasili am Sonntag, 7. Juli 2019