Petrit Vasili: OSBE me fat të madh!!

461
Sigal

Nga Petrit Vasili:

OSBE me fat të madh!!

Në kohën e Partisë Punës, OSBE nuk i monitoronte dot zgjedhjet 99% -she, sepse nuk fuste dot as kokën në Shqipëri.

Sot në kohën e Bablokut dhe të rilindjes,OSBE-së ju dha mundësia që në 30 qershor të shohë zgjedhjet e Partisë Punës.

Dhe jo vetëm ti shohë por edhe ti çertifikojë, bile edhe me fitore më thellë se 99%, por me 101%.

Të vaftë mbarë dhe ta mbash gëzuar komedinë e zezë OSBE!!