Petrit Vasili: Na duhet një opozitë që shqetësohet për të varfrit dhe jo për të majmur oligarkët

449
Këshilltarët e LSI-së kanë dalë sot në një deklaratë të përbashkët para Bashkisë së Tiranës, ku kanë kundërshtuar rritjen e çmimit të ujit të pijshëm. Menjëherë pas kësaj ngjarje vjen dhe reagimi i Z. Vasili. Ai e cilëson qëndrimin e LSI si një opozitë e vërtetë e cila shqetësohet dhe rreshtohet përkrah qytetarëve.
Gjithashtu këshilltarët e LSI kanë bërë të ditur edhe dy propozime të tyre për ngritjen e çmimit të ujit të pijshëm.
Ata kërkojnë që të ketë çmime të diferencuara për bizneset dhe qytetarët në nevojë.
Postimi i Vasilit në rjetin social Facebook: 
Këshilltarët bashkiakë të LSI-së në Tiranë kundërshtojnë rritjen e çmimit të ujit dhe rreshtohen në krah të njerëzve të thjeshtë.
Kjo opozitë na duhet, jo ajo që qan me lotë krokodili për të varfërit dhe në fakt majm oligarkët.
Sigal