Petrit Vasili: Mashtruesve të rilindjes në Vlorë të tmerruar nga humbja ju del boja!

76
Mashtruesve te rilindjes ne Vlore te tmerruar nga humbja ju del boja!
Me Dikens Bushajn djalin e shkelqyer te Vlores jemi ne Peshkëpi.
Riilindja per tete vite rresht mashtroi per rrugen Peshkëpi Selenice.
Tani 2 jave para 25 prillit genjen dhe ben sikur po ben punime ne rrugë vetëm për fushatën elektorale .
Kjo qeveri mashtruesish ka paturpesinee shkruan edhe ne Tabelen e punimeve daten Prill 2021.
Të gjithë banorët e kësaj bashkie do ta shporrin këtë qeveri mashtruesish në datën 25 prill !
Fitore madheshtore ne Vlore.
Vlora i ka vulosur tre mandate te padiskutuara per LSI.
Ndeshkim per batakçinjte e Astirit dhe Dibres Gjiknur dhe Qendro.
Sigal