Petrit Vasili: Krenar për Listën e kristaltë, fituese e madhe e LSI në Vlorë

67
Nga Petrit Vasili:
Krenar per Listen e kristalte, fituese e madhe e
LSI ne Vlore!
Krenar per kete skuader te mrekullueshme politike.
Eshte skuadra politike, qe Vlora priste prej vitesh.
Krenar per Luanin, krenar per vajzat e djemte mrekullueshem vlonjate Grisejda,Anxhela, Joana, Dikensi,
krenar per nje bregdetas dinjitoz si Dhimitraq Lapa,
krenar per grate dinjitoze e te jashtezakonshme Lirine dhe Entelen,
krenar per Gjergj Manon,Fred Aligjonin, Evertonin,Ilirin.
Vlora udheheq fitoren e madhe, permbysjen historike dhe triumfin e te mires mbi te keqen!
Respekt pa fund dhe perulemi perpara teje Vlora jone e bukur!
  
Sigal