Petrit Vargu: Reklama e Kryeministrit tregon fytyrën e një regjimi të urryer

505
Doktori i mirënjohur Petrit Vargu nw rrjetet sociale ka shruajtur se reklama e Kryeministrit polic tregon tamam fytyrën e një regjimi të urryer.
Statusi tij i plotw
A e keni parë reklamën me kryeministrin polic, ku justifikohet gjobë vënia sepse duhet të kemi më tepër shkolla dhe spitale? Kjo tregon tamam fytyrën e një regjimi të urryer.
Jo Z. Kryeministër!
– Shkollat dhe spitalet paguhen me taksa që ti nuk je i zoti ti mbledhësh. 
– Shkollat dhe spitalet, paguhen me detyrimet doganore, që Ju nuk i mblidhni dot sepse kamionët e oligarkëve kalojnë pa u zhdoganuar dhe për kompensim i bie më qaf këtij populli të varfër me gjoba.
Edhe 72 orë dhe kjo punë merr fund.
Voto LSI! Voto 1-shin e bukur.
Sigal