Përparim Spahiu: Më 25 prill ne zgjedhim për familjen. Programi i LSI është i qartë kur shprehet për mbështetjen e familjeve të reja dhe rritjen e lindshmërisë!

65
Sigal

Më 25 prill ne zgjedhim për FAMILJEN. Programi i LSI është i qartë kur shprehet për mbështetjen e familjeve të reja dhe rritjen e lindshmërisë.

“Nga Bebja në Bebe”.

Me këtë fond çdo familje e re dhe  bashkimi i dy fondeve (nëna e babai) 50 mijë Dollarë janë një shumë ndihmuese për nisjen e jetës familjare.