Përparim Spahiu: Jo vetëm kemi fituar besimin e qytetarëve për referendumin e 25 Prillit, por dhe do ta mbrojmë votën e tyre!

189
Sigal

Ditën e sotme, kandidati i LSI në Qarkun e Tiranës, Përparim Spahiu me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale, ka garantuar qytetarët se komisionerët, numëruesit, vëzhguesit dhe kandidatëtë do të sigurojnë mbarëvajtjen e procesit zgjedhor më 25 prill.

“Jo vetëm kemi fituar besimin e qytetarëve për referendumin e 25 Prillit, por dhe do ta mbrojmë VOTËN e tyre”,- shprehet Spahiu në postimin e tij.

 

Postimi i tij i plotë:

Jo vetëm kemi fituar besimin e qytetarëve për referendumin e 25 Prillit, por dhe do ta mbrojmë VOTËN e tyre!
Komisionerët, numëruesit, vëzhguesit dhe kandidatët do garantojnë mbarëvajtjen e procesit zgjedhor!
#voto6LSI
#PërparimSpahiu5
#ShqipëriaShtëpiaJuaj