PD përmbys rezultatin në ‘shtëpinë’ e Taulant Ballës

262
Sigal

Partia Demokratike ka arritur në dukje një fitore honorifike edhe në ‘shtëpinë’ e Taulant Ballës, në Fushë-Labinot, aty ku kishte ngritur zyrën në ambientet e një sipërmarrësi të njohur të lidhur me PS.

Në Labinot Fushë, sikundër mësohet, PD ka përmbysur rezultatin dhe aktualisht shifrat janë: PD 1.518 dhe PS 1.361, ndërsa më herët ishin PS 1140 dhe PD 807