PD, Çupi: Hipokrizia e Ramës dhe shqiptarët e lënë në mëshire të fatit

375
Sigal

Gazeta Telegraf/

Deklaratë e deputetes së Partisë Demokratike,
Dhurata Çupi

Hipokrizia e Ramës dhe shqiptarët e lënë në mëshire
të fatit.

Dua të falenderoj fillimisht pilotët që shpëtuan sot
familjen e Medi Xhetanit e cila prej orësh ishte në mëshirè të fatit.

Në mënyrë intensive kam komunikuar sot duke i
kërkuar ministres se mbrojtjes të ndërhynte për te ndihmuar këtë familje.

Teksa oret kalonin e situata perkeqesohej, falë
ekranit të news 24 pata mundësine qe ta bej apelin publikisht dhe vetem atehere
u reagua.

Ndaj i them Edi Rames lere hipokrizine dhe
propaganden por urdhero strukturat shteterore te dalin ne terren dhe te
ndihmojne njerezit se jane ne pike te hallit. Te ndihmojne qytetaret edhe kur
ia kerkojne deputetet e opozites, e jo vetem kur detyrohemi te denoncojme
permes medias.

I duhej nje foto Edi Rames për FB dhe mire beri, por
do ishte e ndershme që të kujtohej edhe per te ngushelluar 3 familjet qe humben
sot familjaret e tyre.