Pastrimi i Vlorës pas përmbytjes, Leli vijon inspektimet

352
Kryetari i bashkisë se Vlorës, Dritan Leli, pas përmbytjeve të ndodhura në këtë qytet, ka ndjekur nga afër mirëmbajtjen dhe pastrimin e qytetit. Edhe sot që në oret e para, pra rreth orës 5;30, Leli ka dal për të inspektuar punën e bërë nga firma e pastrimit, e cila vazhdonte të pastronte rrugët nga mbeturinat dhe balta. Jashtë kamerës, Leli ka shprehur kënaqësinë për pastrimin që ka kryer kjo firmë, si dhe është shprehur që pastërtia e qytetit është primare për të.
Sigal