Ore çfarë bëhet kështu, Rama po ja kalon edhe Zotit?!

86

Nga Anila Hoxha

Rama doktor. Rama polic. Rama kryepolic. Rama ministër shëndetësie. Rama ministër rendi. Rama ministër i mbrojtjes.

Rama parashikues fati. Rama psikolog. Rama mësuesi i larjes se duarve. Rama kryetar bashkie.

Rama qytetar. Rama kryeqytetar. Rama fshatar. Rama fermer.

Rama gazetar. Rama sociolog. Rama epidemolog. Rama shites. Rama furretar. Rama testolog.

Ore cfarë bëhet kështu në këtë vend? Ky po ja kalon dhe Zotit. Vetem kryeministri i dika të gjitha? Vetëm Rama mendon për ne? A ka ndonjë tjetër që punon në këtë vend?

Ndonjë që tna flasë për respiratorët. Maskat. Ndonje që tna flasë për shtreterit. Kapacitetet. Ndihmën ndaj të moshuarve.

Konkretisht si asistohen nga shteti. Konkretisht cpo bëhet me te pastrehët. Konkretisht me shtresat ne nevojë. Po me faturat. Pasojat. Ekonominë. …

#Ramaiditëgjitha😍