Numërohet kutia e parë, ky është rezultati

115
Sigal

Ka nisur tashmë numërimi i votave në kutitë e votimit në vend.

Kutia e parë është numëruar në Pustec. Partia Socialiste ka marrë 118 vota, Partia Demokratike 114 vota dhe LSI 17 vota.

Pusteci ka 7 qendra votimi dhe po numërohet me tre grupe.

Pritet që rezultati aty të dalë brenda pak orësh.